Τετάρτη 14 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκέντρωση σήμερα για το Φλοίσβο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενάντια στην ανέγερση νυχτερινού κέντρου στο πάρκο του Φλοίσβου, πραγματοποιούν σήμερα, στις 6.30 το απόγευμα, έξω από το οίκημα Διπλαράκου (Ηβης και Τρίτωνος), όπου και θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Π. Φαλήρου, οι κάτοικοι της περιοχής.

Χτες, μετά από αίτημα των κατοίκων για διακοπή των εργασιών, η Πολεοδομία Αργυρούπολης έκανε αυτοψία στο χώρο και αποφασίστηκε η διακοπή των εργασιών. Η Μαρλένα Ιατρίδου,μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Φαληριωτών, τόνισε στο "Ρ" πως "το κέντρο κατασκευάζεται με ένα απλό μισθωτήριο μικρής καφετερίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη του δήμου, αφού δεν έχει ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας του κέντρου, που παραχώρησε αυθαίρετα".

Εντολή για την άμεση εξέταση και απόδοση ευθυνών, αν και όπου υπάρχουν, στο θέμα έδωσε η υπουργός Ανάπτυξης Β. Παπανδρέου,ενώ ο γγ του ΕΟΤ συγκάλεσε προχτές σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων. Η νομική υπηρεσία του ΕΟΤ έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων και αναμένεται εντός των ημερών η έκδοση της σχετικής δικαστικής απόφασης. Ωστόσο, για να γίνει αυτό, όπως καταγγέλλει η Συντονιστική Επιτροπή Φαληριωτών, χρειάστηκε να κινητοποιηθούν οι κάτοικοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ