Σάββατο 2 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
Σε αγωνιστική ετοιμότητα οι εργαζόμενοι

Σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, στα οποία η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας δείχνει αδιαφορία, ετοιμάζονται να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι του υπουργείου.

Σε σχετική ανακοίνωση της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής των συνδικαλιστικών οργανώσεων του υπουργείου Γεωργίας, καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι σε αγωνιστική επαγρύπνηση για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους, που είναι: Η αναπλήρωση των απωλειών εισοδήματος. Η άμεση προώθηση της τροπολογίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος του Ταμείου Αρωγής. Η τροποποίηση του άρθρου 2 του Ν. 2346/95 για την αύξηση των ημερών εκτός έδρας. Η ενσωμάτωση της ΑΤΑ στους βασικούς μισθούς και η άμεση καταβολή των αναδρομικών του επιδόματος των 18.000 δραχμών.

Ακόμα, σύμφωνα με απόφαση της ΠΕΓΔΥ, οι γεωπόνοι των Διευθύνσεων Γεωργίας στους Νομούς Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Ημαθίας, Σερρών, καθώς και της Βοιωτίας, απεργούν, για να μην χρησιμοποιηθούν ως απεργοσπαστικός μηχανισμός, στις απεργιακές κινητοποιήσεις, που ξεκίνησαν από χτες οι υπάλληλοι του Οργανισμού Βάμβακος, οι οποίοι διεκδικούν την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ