Σάββατο 18 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ της ΑΓΕΤ Βόλου και ΕΒΙΕΣΚ περιόδευσε χτες ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Θεωνάς. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς φαίνεται ότι "καίει" τους εργαζόμενους της μεγαλύτερης βιομηχανίας, ενώ στο δεύτερο εργοστάσιο επισημάνθηκε η πορεία συρρίκνωσης (σελίδα 12).

ΑΛΛΑΓΗ του καταστροφικού κανονισμού για τη σταφίδα, ζητούν οι παραγωγοί της Κρήτης (σελίδα 14).

ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και πορεία την Πέμπτη, 23 Μάη, απαντούν οι φοιτητές της Θεσσαλονίκης, στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για κατεδάφιση της δημόσιας δωρεάν παιδείας (σελίδα 14).

ΕΠΙΘΕΣΗ κατά των δικαστών του ΣτΕ εκδήλωσε χτες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, με αφορμή την απόφαση που έκρινε αντισυνταγματικές τις μεταβατικές "φωτογραφικές" διατάξεις του νόμου για τη μεταφορά συντελεστή δόμησης(σελίδα 16).

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ οι αρχιτεκτονικοί διαγωνισμοί για κάθε τεχνικό έργο και όχι μόνο για κτίρια, που κατασκευάζουν το δημόσιο, τα ΝΠΔΔ και οι ΟΤΑ(σελίδα 16).

ΠΕΝΙΧΡΑ εμφανίζονται τα οφέλη που αποκόμισε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ, από την τριήμερη επίσκεψή του στη Γερμανία και τις συνομιλίες του με ανώτατους αξιωματούχους (σελίδα 9).

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και αντιπολίτευση συναγωνίζονται στο πιο σκληρό πρόσωπο, πριν τις εκλογές στο Ισραήλ. Αναστάτωση από τις φήμες για την υγεία του Γ. Αραφάτ (σελίδα 10).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ