Πέμπτη 6 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ θέμα συζήτησης τον περιορισμό των εργατικών κινητοποιήσεων στην ΑΘήνα, για λόγους "ποιότητας ζωής" των Αθηναίων (!), ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Κ. Γείτονας, ζήτησε και θα συναντηθεί σήμερα με το προεδρείο της ΓΣΕΕ (σελίδα 16).

ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ τροπολογιών στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο, για το δήθεν εκσυγχρονισμό των ΔΕΚΟ, θα ζητήσει σήμερα κλιμάκιο της ΓΣΕΕ και των Ομοσπονδιών των ΔΕΚΟ από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας Γ. Παπαντωνίου (σελίδα 17).

ΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ιδιωτικό "Ταμείο για τις Γυναίκες από την Ασία" θα καταβάλει αποζημίωση 2.000.000 γιεν σε 300 από τις εκατοντάδες Ασιάτισσες από τη Νότια Κορέα, τις Φιλιππίνες και την Ταϊβάν, που εξαναγκάστηκαν να γίνουν ιερόδουλες για τον ιαπωνικό στρατό, στη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου... (σελίδα 13).

ΙΣΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ παγκόσμια πρωτιά: Η ΣΤ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων έχει μηνυθεί, επειδή διενήργησε ανασκαφή! Μηνυτής είναι κάποια ιδιωτική "Εταιρεία Φίλων Αρχαίας Ελίκης" και πίσω απ' αυτή η "αρχαιολόγος" κ. Κατσανοπούλου (σελίδα 47).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ