Παρασκευή 2 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΧΤΕΣ,μια μέρα πριν την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Κροατίας στις ΗΠΑ, η αμερικανική Οργάνωση για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατηγόρησε τον κροατικό στρατό για ωμότητες εναντίον των Σέρβων πολιτών στην Κράινα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ανακατάληψης της περιοχής (σελίδα 7).

ΜΙΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ περίπτωση συμπαιγνίας στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που οδήγησε σε παραχώρηση ενός οικοπέδου του Νοσοκομείου Κοζάνης σε ιδιώτη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας χτεσινή ανακοίνωση της ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ (σελίδα 12).

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ Διάταγμα, με το οποίο εξωραϊζεται, δήθεν, ο απαράδεκτος νόμος 2328/95 για τα Μέσα Ενημέρωσης και νομιμοποιείται πλήρως η ασυδοσία των ιδιοκτητών τους, κατατέθηκε χτες στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) από τον υπουργό Τύπου, Δ. Ρέππα, ενώ το συνυπογράφει και ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης (σελίδα 13).

ΔΙΕΘΝΗ Μουσική Συνάντηση, με θέμα "Μουσική και Αρχαία Ελλάδα", οργανώνει το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, από 5 μέχρι 15 Αυγούστου, στους Δελφούς. Στα πλαίσια αυτής της συνάντησης, θα πραγματοποιηθούν Συμπόσιο Αρχαίας Ελληνικής Μουσικής, καθώς και συναυλίες στο Αρχαίο Στάδιο των Δελφών(σελίδα 19).

Η ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ γνώρισε στην Ατλάντα τη μεγαλύτερη δημοσιότητα που είχε ως άθλημα στην ιστορία της διοργάνωσης. Οπως όλοι συμφωνούν, πάντως, την παράσταση έκλεψε η μονομαχία του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου με τον Βαλέριο Λεωνίδη(σελίδα 27).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ