Τετάρτη 13 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
127Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Διευθύντρια θεωρεί επικίνδυνο το θέατρο

Την απαράδεκτη στάση της διευθύντριας του 127ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών και της Σχολικής Επιτροπής, οι οποίοι αρνήθηκαν να δώσουν τις αίθουσες του σχολείου για την ομάδα θεάτρου των μαθητών με φτηνές δικαιολογίες, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ζήτησε από τη διευθύντρια του σχολείου και από τη Σχολική Επιτροπή τις αίθουσες που χρειάζονται για τις εκδηλώσεις, το Σάββατο και την Κυριακή, ώστε να κάνουν πρόβες οι ομάδες χορού και θεάτρου των μαθητών.

Η διευθύντρια του σχολείου και η Σχολική Επιτροπή, έδωσαν την άδεια για την ομάδα χορού, αλλά για την ομάδα θεάτρου αρνήθηκαν με τη δικαιολογία ότι "ο Σύλλογος Γονέων μαζί με τους μαθητές τις προηγούμενες χρονιές ανέβασαν δύο θεατρικά έργα, που διακωμωδούσαν τον βασιλιά και την αστυνομία" (! ).

Οι γονείς καταδικάζουν τις αντιλήψεις αυτές, σημειώνοντας ότι είναι λυπηρό να τις έχουν εκπαιδευτικοί που πρέπει να διαμορφώσουν το χαρακτήρα των παιδιών, να διδάξουν για τα ιδανικά της δημοκρατίας, της ελευθερίας και την πίστη στο Σύνταγμα της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ