Τετάρτη 13 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μεγάλη συμμετοχή φορέων και ειδικών

Στην οργανωτική επιτροπή της ημερίδας μετείχαν ο δήμαρχος της πόλης, Γ. Πατσιλινάκος,η πολιτικός μηχανικός, μέλος της ΔΕ του ΤΕΕ Ρ. Ξαρχάκου,ο χημικός μηχανικός Ν. Γεωργιάδης,ο χημικός μηχανικός και γ. διευθυντής ΕΛΔΑ, Κ. Λαμνάτος,ο χημικός μηχανικός, μέλος της ΜΕ Περιβάλλοντος του ΤΕΕ Δ. Οικονομίδης,η πολιτικός μηχανικός, μέλος της ΜΕ Τοπ. Αυτοδιοίκησης και Περ. Ανάπτυξης του ΤΕΕ Κ. Πασχάλη - Μάνου,η αρχιτέκτων μηχανικός και χωροτάκτης Α. Πρεκετέ,ο χημικός μηχανικός και σύμβουλος διοίκησης της ΠΕΤΡΟΛΑ ΕΛΛΑΣ, Α. Σκαμάγκας,ο αρχιτέκτων μηχανικός και πολεοδόμος Κ. Τζατζάνης.

Στην αποτελεσματική προετοιμασία της ημερίδας συνέβαλαν ουσιαστικά οι Μ. Ρώσση και Σ. Μάρη,μέλη του Γραφείου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης του ΤΕΕ.

Δεκάδες εισηγήσεις για ένα πλήθος διαφορετικών στοιχείων του προβλήματος, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων συμμετείχαν στις εξαντλητικές όσο και αποκαλυπτικές τελικά, για τις πτυχές του προβλήματος, εργασίες.

Συντέλεσε σ' αυτό η πληθώρα εισηγήσεων και η μεγάλη συμμετοχή φορέων και ειδικών χημικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων, πολεοδόμων, καθηγητών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Πειραιά και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, της Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος του ΤΕΕ και της Ειδικής Επιστημονικής του Επιτροπής, του Οργανισμού Αθήνας. Ακόμη, μεταξύ άλλων, της Αναπτυξιακής Δήμων Πειραιά, του Συνδέσμου Δήμων Πειραιά και Δυτ. Αττικής για το περιβάλλον, της Διεύθυνσης Βιομηχανίας και Ορυκτού Πλούτου της Νομαρχίας Πειραιά, του ΕΚΠ, των ειδικών του ΣΑΔΑΣ, του ΣΕΠΟΧ, της ΑΣΠΡΟΦΟΣ, των ΕΛΔΑ και μεμονωμένων επιστημόνων.

Να σημειώσουμε τη συμμετοχή εκπροσώπων και βουλευτών όλων των κομμάτων, των γενικών γραμματέων και άλλων παραγόντων των υπουργείων Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Συνδέσμου των εταιριών πετρελαιοειδών αλλά και την απουσία των κληθέντων υπουργών Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Οικονομικών, Εσωτερικών, Εμπορικής Ναυτιλίας αλλά και του ΟΛΠ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ