Παρασκευή 22 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στο κενό θα πέσουν οι προσπάθειες τρομοκράτησης

Ανακοίνωση του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ

"Το ΚΣ της ΚΝΕ καταγγέλλει το κλίμα αστυνομοκρατίας που καλλιεργεί η κυβέρνηση. Το χτεσινό, νέο κρούσμα αστυνομικής αυθαιρεσίας, με την αναίτια σύλληψη 2 μαθητών μελών της ΚΝΕ στην Αθήνα, δείχνει πως η πολυμέτωπη επίθεση τρομοκρατίας συνεχίζει να κλιμακώνεται ενάντια στην ΚΝΕ και στα μέλη της.

Η σύλληψη των μελών της ΚΝΕ, που υπέστησαν σωματική έρευνα, δέχτηκαν υβρισμούς και απειλές από τα "όργανα της τάξης", οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια με χειροπέδες σαν κοινοί εγκληματίες, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με κανένα, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά.

Είναι συνέχεια της αστυνομικής επιχείρησης ενάντια σε μέλη και στελέχη της ΚΝΕ στις 17/11, συνδυάζεται με τα κρούσματα ανοιχτής τρομοκρατίας των τελευταίων ημερών και με την αντικομμουνιστική υστερία που διοχετεύεται από διάφορους κύκλους.

Το ΚΣ της ΚΝΕ δηλώνει πως οι προσπάθειες τρομοκράτησης θα πέσουν στο κενό. Προειδοποιεί πως καμιά δύναμη ή μηχανισμός δεν πρόκειται να μπει φραγμός στην πρωτοπόρα δράση της ΚΝΕ, στους αγώνες που ξεδιπλώνονται αυτήν την περίοδο στους νεολαιίστικους χώρους ενάντια στον προϋπολογισμό του Μάαστριχτ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ