Παρασκευή 22 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τους συνέλαβαν ακριβώς πριν παραδοθούν

Το πρόγραμμα μεθαδόνης του ΟΚΑΝΑ παρακολουθούσε ο 44χρονος Νικόλαος Η. Μπατσαλιάς όσο και ο Ιωάννης Σπυρόπουλος, 36 χρονών, οι οποίοι κατηγορούνται για το θανάσιμο τραυματισμό του 14χρονου Λευτέρη Τακτικού.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε χτες ότι και οι δύο συνελήφθησαν λίγο μετά την έξοδό τους από τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στα Εξάρχεια και ενώ είχαν αποφασίσει να παραδοθούν. Τη στιγμή που επιβιβάζονταν σε ταξί, τους άκουσε ένας αστυφύλακας να λένε στον οδηγό του να τους μεταφέρει στην Ασφάλεια επειδή τους κατηγορούσαν για το φόνο. Ο αστυφύλακας τους οδήγησε στο τμήμα Εξαρχείων και από κει τους πήρε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής.

Και οι δύο υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμιά ανάμειξη στο φόνο. Ο Μπατσαλιάς παραδέχεται ότι χρωστούσε 70.000 δραχμές στον πατέρα του 14χρονου, αλλά υποστηρίζει ότι δε θυμάται να έχει συμπλακεί ποτέ μαζί του. Ο εισαγγελέας άσκηση εναντίον του Μπατσαλιά ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοκατοχή και οπλοχρησία και εις βάρος του Σπυρόπουλου δίωξη για άμεση συνέργια στο φόνο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ