Παρασκευή 22 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Προηγείται μόνο το Ψυχικό

Σε αγώνα κατά της κατασκευής της λεωφόρου Σταυρού - Ελευσίνας, καθώς και σε διαμαρτυρία, με κάθε τρόπο, ενάντια στο χαράτσωμα που προχωρεί ο Δήμος Βριλησσίων, καλεί τους πολίτες η "Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Βριλησσίων". Ταυτόχρονα, με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη αδιαφορία της κυβέρνησης και των κομμάτων, εκτός του ΚΚΕ, που επιμένουν στην κατασκευή της λεωφόρου - τέρατος, καταστρέφοντας τμήμα των Βριλησσίων και άλλων περιοχών.

Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η λεωφόρος Σταυρού - Ελευσίνας αποτελεί το υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα για τα Βριλήσσια, καθώς η κατασκευή της θα σημάνει την καταστροφή του προαστιακού τους χαρακτήρα.

Παράλληλα, η "Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Βριλησσίων" καταγγέλλει το Δήμο Βριλησσίων, ο οποίος μετά το Δήμο Π. Ψυχικού έρχεται δεύτερος σε φορολόγηση των δημοτών. "Ο Δήμος Π. Ψυχικού εισπράττει για ανταποδοτικά τέλη 425 δραχμές ανά τ.μ. για τις κατοικίες, ενώ ο Δήμος Βριλησσίων 345 δραχμές. Ο Δήμος Βουλιαγμένης εισπράττει 338 δραχμές ανά τ.μ., ο Δήμος Παπάγου 305 δραχμές, οι Δήμοι Αμαρουσίου και Ν. Ψυχικού 300 δραχμές, ενώ ο Δήμος Χαλανδρίου 286 δραχμές. Εκπέμπουν όλοι στο ίδιο μήκος κύματος" τονίζει η παράταξη.

  • Γλέντι στο κέντρο "Παλιοί δρόμοι", στην οδό Θάσου 9, στα Μελίσσια, πραγματοποιεί σήμερα, στις 9 μμ., η "Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Βριλησσίων".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ