Σάββατο 21 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Για φτύσιμο

Τις προβοκάτσιές της η κυρία Πιτσιόρλα έχει το θράσος, όπως φαίνεται, να τις αναγορεύει σε αντικειμενική δημοσιογραφική πληροφόρηση.

Χτες, λοιπόν, η Ν. Καραγιάννη - Πιτσιόρλα βγήκε στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, προκειμένου να "ενημερώσει" τους αναγνώστες για τα εξής: Πρώτο, ότι ο Γ. Παττάκης είναι "πρόσωπο μη αρεστό στην ηγεσία του ΚΚΕ"! Δεύτερο, ότι οι κομμουνιστές συνδικαλιστές χωρίζονται σε σκληροπυρηνικούς και μαλακούς... Τρίτο, ότι "έχει δημιουργήσει αίσθηση η σιωπή του Χ. Φλωράκη για τις αγροτικές κινητοποιήσεις"!! (Παρότι γνωρίζει ότι ο Χ. Φλωράκης έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα, την τελευταία φορά στα κανάλια στις 8/12/96).

Ολα αυτά "διάνθιζαν" το ρεπορτάζ της κυρίας Καραγιάννη - Πιτσιόρλα, το οποίο αποτελούσε μια ακόμη επίθεση στις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Να είναι μόνο δική της η πρωτοβουλία ή - ίσως - και έμπνευση της εφημερίδας όπου εργάζεται; Δύσκολο να το πιστέψει κανείς, όταν είναι γνωστό ότι τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΝ όποια "τρύπα" διαθέτουν, φροντίζουν να την αξιοποιούν, προκειμένου να διοχετεύσουν τις αντικομμουνιστικές τους προβοκάτσιες.

Πάντως και έτσι να μην είναι, το δημοσίευμα της Καραγιάννη είναι έτσι κι αλλιώς για φτύσιμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ