Κυριακή 24 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προσφορές
  • Στις 12 Αυγούστου πέθανε η ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ,σύζυγος του Περικλή Πεταλωτή και συντρόφισσα γαλουχημένη μέσα στο κομμουνιστικό κινημα, που εκδήλωνε πάντα με αυταπάρνηση την συμπαράσταση και τη στοργή της στο συνάνθρωπο. Στη μνήμη της, ο σύζυγός της προσφέρει στο ΚΚΕ 1.000.000 δραχμές.
  • Το Σωματείο Συνταξιούχων Μετάλλου Πειραιά Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ κατέθεσε το ποσό των 100.000 δρχ. για τους πλημμυροπαθείς της ΛΔ Βόρειας Κορέας.
  • Στη μνήμη του αδελφού του ΚΩΣΤΑ ΚΛΑΔΗ ή ΚΟΚΚΙΝΟΥ,που πέθανε στις 16 Αυγούστου 1984 και της γυναίκας του ΜΑΡΙΑΣ ΚΛΑΔΗ,που πέθανε στις 7 Οκτώβρη 1994, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, ο Διονύσιος Κλάδης - Κόκκινος από τη Γαστούνη Ηλείας, αντί για μνημόσυνο, προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΝΕ Ηλείας, 200.000 δρχ.
  • Στη μνήμη του πατέρα μου στρατηγού ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΣΤΕΡΑΚΗ και όλων των αξιωματικών του ΕΛΑΣ, που στάλθηκαν εξόριστοι από το επίσημο κράτος στα ξερονήσια, αρχίζοντας από την Ικαρία και παραμένοντας πάντοτε περήφανοι και αταλάντευτοι στον αγώνα τους, προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Ικαρίας (τόπο εξορίας του πατέρα μου) 100.000 δρχ. Η κόρη του, Ρούλα Μουστεράκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ