Τετάρτη 1 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Οι κομμουνιστές σπάνε το τείχος της παραπληροφόρησης

Απλώνεται σε όλη τη χώρα η Εξόρμηση του Κόμματος για την ενημέρωση του λαού

Στο ένα μετά το άλλο τα χωριά απλώνεται η Πανελλαδική Εξόρμηση που προκήρυξε το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για την ενημέρωση του λαού, σχετικά με το κυβερνητικό σχέδιο "Ι. Καποδίστριας". Η εξόρμηση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 του Οκτώβρη και στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις, περιοδείες και συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

Εύβοια

Ο Γ. Αργύρης περιοδεύει, σήμερα, σε Αφράτι και Φύλλα και ο Στ. Λιαγκάκης στις Κεχριές.Αύριο, ο Β. Παπασταματίου θα περιοδεύσει σε Λουκίσια και Δροσιά.Περιοδείες θα γίνουν ακόμα σε Αβγουρία, Γαλατσώνα, Γερακιού και Πήλι.

Την Παρασκευή, ο Δ. Ραχιώτης θα μιλήσει στην Κήρινθο,ενώ περιοδείες θα γίνουν στην Τριάδα και την Ατταλη.Το Σάββατο, ο Κ. Βουλγαρόπουλος θα μιλήσει στη Ν. Λάμψακο,ο Δ. Ραχιώτης στα Γιάλτρα και ο Δ. Αγουρόδημος στους Ωρεούς.Περιοδείες θα γίνουν, ακόμα, σε Μακρυκάπα και Στροφυλιά.Την Κυριακή, ο Δ. Περπατάρης θα μιλήσει στα Βασιλικά.Περιοδείες θα γίνουν και σε Στενή, Ελληνικά, Μετόχι, Σπαθάρι.

Κρήτη

Σήμερα στο Νομό Χανίων σύσκεψη στα Κεραμεία, στο Νομό Ρεθύμνου περιοδεία στο Γεράνι, στο Νομό Ηρακλείου περιοδεία στις Κοινότητες Τήλισσος, Γωνιές, Παναγιά, Εμπαρος, Πόμπια.

Αύριο, στο Νομό Χανίων, στις 8 μ.μ., θα γίνει συγκέντρωση στο Ιδρυμα Αγ. Σοφίας Αποκορώνου όπου θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς και στο Νομό Ρεθύμνου θα γίνει περιοδεία στο Σπήλι.

Την Παρασκευή στο Νομό Χανίων θα γίνει συγκέντρωση στο Δημαρχείο Καστελλίου,στο Νομό Ρεθύμνου περιοδεία στις Μέλαμπες και στο Λασήθι περιοδεία στα χωριά Μάλες, Μύρτος, Καλαμαύκα.

Ροδόπη

Σήμερα, θα γίνουν συγκεντρώσεις στα χωριά Πολύανθο, Ιασμο, Γαλήνη.Αύριο θα γίνουν συγκεντρώσεις σε Φωλιά, Δύμη, Μίσχο.Την Παρασκευή, σε Θρυλόριο, Αμάραντα, Κρωβύλη και τις Σάπες.Το Σάββατο σε Ν. Αδριανή, Ν. Σιδηροχώρι.Την Κυριακή σε Προσκυνητές, Ξυλαγανή.

Βοιωτία

Σήμερα, θα γίνει συγκέντρωση στο Καπαρέλλι,ενώ ο Γ. Γκικόπουλος θα μιλήσει στην Αγ. Τριάδα.Τη Δευτέρα 6 Οκτώβρη ο Γ. Χρόνης θα μιλήσει στα Λεύκτρα και ο Γ. Γκικόπουλος στο Παύλο.

Κεφαλονιά

Σήμερα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ και της ΝΑΣ θα επισκεφθούν την Κοινότητα Δαμουλιανάτων και αύριο την Αγία Ευφημία του Δήμου Πυλαρέων.Την Παρασκευή περιοδείες θα γίνουν στις κοινότητες Μεσοβούνια, Μαγγανός, Αντίπατα, Φισκάρδο.Το Σάββατο 4 Οκτώβρη στις Κοινότητες Νιοχώρι, Καρυά.

Λέσβος

Σήμερα, ο Ηλ. Βουλβούλης θα περιοδεύσει στα χωριά Βασιλικά και Πολυχνίτο και ο Ν. Μπουλμπούλης στα χωριά Κάτω Τρίτος και Πέραμα.

Πελοπόννησος

Αύριο, στο Νομό Αχαϊας, θα γίνουν συγκεντρώσεις σε Σελιανίτικα και Σαραβάλι.Την Παρασκευή, στα χωριά Αβυθος, Ψαρραί και Οβρυα.Το Σαββατοκύριακο, συγκεντρώσεις θα γίνουν στην Κ. Αχαγιά, το Αίγιο και τα Καλάβρυτα.

Στη Μεσσηνία περιοδείες θα γίνουν, το Σάββατο, σε Βαλύρα, Μαυρομάτι Ιθώμης, Χατζή και Βλαχόπουλο.Την Κυριακή σε Οιχαλία, Μερόπη, Σιάμου, Αετό, Δώριο, Ψάρι, Χώρα, Αμπελόφυτο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ