Σάββατο 11 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σταμάτησε ξανά ο "μετροπόντικας"

Σε... υποχρεωτική αργία ξαναμπήκε από χτες ο "μετροπόντικας", αφού διήνυσε 12 μέτρα σήραγγας - έστω και μετ' εμποδίων, πέφτοντας πάνω σε νέα υπόγεια σπηλαιώματα και πηγάδια με νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η στάση του "μετροπόντικα" θα διαρκέσει τουλάχιστον 4 με 5 μέρες, γιατί θα χρειαστεί και πάλι να γίνουν διάφορες επεμβάσεις και τσιμεντενέσεις, προκειμένου να σταθεροποιηθεί το υπέδαφος της οδού Πανεπιστημίου μέχρι το ύψος της Ιπποκράτους.

Στο μεταξύ τα εργοτάξια του μετρό επί της Πανεπιστημίου, από όπου έχει περάσει ήδη ο "μετροπόντικας", δεν πρόκειται να απελευθερωθούν πριν περάσουν 15 τουλάχιστον μέρες, καθώς οι τεράστιες ποσότητες μπετόν που διοχετεύτηκαν για τη σταθεροποίηση του εδάφους προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο δίκτυο ύδρευσης της περιοχής.

Ολα αυτά όμως μπορεί να πει κανείς ότι είναι "πταίσματα" για την πορεία του έργου, αφού πολλά είναι αυτά που θα κριθούν στις διαπραγματεύσεις που πρόκειται να αρχίσουν τις επόμενες μέρες μεταξύ ΥΠΕΧΩΔΕ και εργολάβων, με αντικείμενο τα "πανωπροίκια" δεκάδων δισ. δρχ. που εξακολουθούν να απαιτούν οι τελευταίοι...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ