Πέμπτη 26 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Πλάτες" στον Χαρδαλιά

"Πλάτες" στον καπνέμπορα Γ. Χαρδαλιά έκανε για άλλη μια φορά χτες η ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας. Η προκλητικότητά της έφτασε σε απίστευτα επίπεδα, αφού εκτός απ' την ανοχή που έχει επιδείξει έως σήμερα στον καπνέμπορα - είναι αξιοσημείωτο πως εδώ και 10 μήνες του επιτρέπει να αφήνει απλήρωτους πολλές εκατοντάδες καπνοπαραγωγούς - επέδειξε και το πρόσωπο κοροϊδίας που διαθέτει.

Επί ώρες προσπαθούσε χθες αντιπροσωπεία των εργαζόμενων στο εργοστάσιο "Γκρέιτ" στο Φοίνικα Θεσσαλονίκης - που κάνουν επίσχεση εργασίας για 14η μέρα ζητώντας απ' τον Χαρδαλιά τα δεδουλευμένα 16 και πλέον μηνών - να συναντηθεί με τον υφυπουργό Δ. Σωτηρλή.Μέσω των γραμματέων του, "πληροφορούσε" τους εργαζόμενους πως... απουσιάζει. Το πείσμα και η επιμονή των εργαζομένων ήταν αυτή που ανάγκασαν τον υφυπουργό, μετά από ώρες, να βγει απ' τα γραφεία του και να συναντηθεί μαζί τους. Μόνο που και κατά τη διάρκεια της συνάντησης η συμπεριφορά του υφυπουργού ήταν τέτοια, που οποιοδήποτε σχόλιο ωχριά μπροστά της... Στο τέλος της συνάντησης ο Δ. Σωτηρλής προσπάθησε να απαλλαγεί απ' τις ευθύνες του και παρέπεμψε τους εργαζόμενους στον υπουργό Εργασίας!

Την ίδια αντιμετώπιση είχε η αντιπροσωπεία των εργαζομένων και από τον υποδιοικητή της ΑΤΕ Θ. Παπαγεωργίου. Ούτε κι αυτός φάνηκε πρόθυμος να τους συναντήσει, προσπάθησε με διάφορα "τεχνάσματα" να τους αποφύγει και όταν τελικά - με τα πολλά - τους δέχτηκε, μάλλον με ειρωνεία τους είπε πως "και με την ΑΤΕ ο Χαρδαλιάς έχει ανοιχτούς λογαριασμούς, άρα δε νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω σε τίποτα"!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ