Σάββατο 20 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΧΑΪΔΑΡΙ
Επιτροπή Νέων της "Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης"

Με το σύνθημα "να παλέψουμε για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση ανθρωποκεντρική, που θα λειτουργεί σαν κύτταρο λαϊκής συμμετοχής και δημοκρατίας", η Επιτροπή Νέων της "Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Χαϊδαρίου" ξεκίνησε προχτές τις δραστηριότητές της, με μια πρώτη συνάντηση και συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η νεολαία στο δήμο.

Τα μέλη της Επιτροπής συζήτησαν με τον επικεφαλής της Κίνησης και υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο για τα γενικότερα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως η επιχείρηση μετατροπής της σε κρατικό μηχανισμό, με έμφαση στην επιβολή φόρων και στην ανάληψη δραστηριοτήτων του κράτους.

Οι νέοι που συμμετείχαν κατέθεσαν τον προβληματισμό τους για την εξάλειψη του λαϊκού χαρακτήρα των δήμων και εκδήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση της δημοτικής αρχής του Χαϊδαρίου, που έχει αφήσει στο περιθώριο τους νέους, αδιαφορώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα.

"Η ανεργία, τα ναρκωτικά, η έλλειψη χώρων νεολαίας, είναι αυτά που μας απασχολούν καθημερινά. Θέλουμε το δήμαρχο στο πλευρό μας και όχι να μας θυμάται μόνο στις εκλογές", επισημαίνουν οι νέοι, που βρέθηκαν στη συγκέντρωση της Επιτροπής Νέων της Κίνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ