Σάββατο 20 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών

Προσήχθη χτες στην Εισαγγελία ο 25χρονος σπουδαστής Κ. Μητροπέτρος,ο οποίος συνελήφθη προχτές κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη διασταύρωση των οδών Χαλκοκονδύλη και Πατησίων. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ε. Σπυροπούλου απηύθυνε σωρεία κατηγοριών, κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ο Κ. Μητροπέτρος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας από κοινού, κατασκευή, προμήθεια και κατοχή εμπρηστικών υλών και έκρηξη βομβών με σκοπό να προκληθεί κίνδυνος σε ανθρώπους και ξένα πράγματα και τρόμος στους πολίτες, καθώς και εμπρησμός από πρόθεση από κοινού, όλες σε βαθμό κακουργήματος. Επίσης, ασκήθηκαν οι κατηγορίες της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απόπειρα σωματικής βλάβης, διακεκριμένη φθορά γραφείων πολιτικού κόμματος, διατάραξης κοινής ειρήνης, αντίσταση κατά της αρχής κλπ.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα. Στο μεταξύ κρατείται μέχρι να αποφασίσει ο εισαγγελέας με τον ανακριτή για την προφυλάκισή του ή μη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ