Σάββατο 20 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Φιέστα αποπροσανατολισμού

Ούτε μία λέξη για την αντιμετώπιση της ανεργίας δεν είχε να πει ο υποψήφιος νομάρχης Πειραιά του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Σαράφογλου,στην προχτεσινή συνάντηση που είχε με μαζικούς φορείς του Περάματος. Μια περιοχή που πλήττεται από την ανεργία σε ποσοστά που φτάνουν πάνω από το 45%.

Ταυτόχρονα, σε μια συνειδητή προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου από το χαρακτήρα των επερχόμενων δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών είπε ότι δεν πρέπει να πάρουν δημοψηφικό χαρακτήρα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής. Ακολούθως όμως όχι μόνο υποστήριξε την πολιτική του ΥΠΕΧΩΔΕ του οποίου μέχρι πρότινος ήταν γενικός γραμματέας, αλλά επιτέθηκε κατά του δημάρχου Περάματος, Γιάννη Πατσιλινάκου,του μοναδικού δηλαδή δημάρχου στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά που αντιστέκεται στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική.

Ο Δ. Σαράφογλου κατηγόρησε τον Γ. Πατσιλινάκο διότι τάχα δεν αξιοποίησε τη βοήθεια που του έδωσε το ΥΠΕΧΩΔΕ, και ταυτόχρονα προσπάθησε να εμφανίσει τα έργα που πραγματοποιήθηκαν μετά από αγώνες χρόνων της Δημοτικής Αρχής και του περαματιώτικου λαού, σαν ένδειξη του κυβερνητικού ενδιαφέροντος. Χαρακτηριστικό πάντως αυτού του ενδιαφέροντος είναι η υπόσχεση ότι στο τέλος της επόμενης τετραετίας όλα τα σχολεία του Περάματος θα λειτουργούν μόνο πρωί. Κατά τα άλλα εναπέθεσε τις ελπίδες για έργα στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στο τρίτο πακέτο Σαντέρ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ