Πέμπτη 2 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"
Η παρέμβαση απέτρεψε το σκάνδαλο

Η εμμονή της Κίνησης "Πειραιάς - Αναγέννηση" απέτρεψε την ολοκλήρωση ενός σκανδάλου και υποχρέωσε το Δημοτικό Συμβούλιο να μην εκδώσει άδεια σε καταπατητή δημόσιου χώρου που ήθελε να κατασκευάσει στην πλαζ Βοτσαλάκια αναψυκτήριο 200 τετραγωνικών μέτρων, ενώ η αρχική συμφωνία με το δήμο ήταν για καντίνα 12 τετραγωνικών.

Οταν το θέμα ήρθε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παρά τη φορτική επιμονή δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας και την ένοχη σιωπή του δημάρχου Πειραιά Στ. Λογοθέτη,το Σώμα αναγκάστηκε να δεχτεί την εμπεριστατωμένη τοποθέτηση του συμβούλου της Κίνησης, Κώστα Τζατζάνη και να αρνηθεί, προς το παρόν τουλάχιστον, την έκδοση της σχετικής άδειας.

Νωρίτερα πάντως, οι δημοτικοί σύμβουλοι, τόσο της πλειοψηφίας που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, όσο και της μειοψηφίας που ανήκουν στη ΝΔ, αρνήθηκαν να υιοθετήσουν πρόταση του Κ. Τζατζάνη για έκδοση ψηφίσματος για την καταδίκη της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ, αλλά και του αισχρού νομοσχεδίου που επαναφέρει τις εργασιακές σχέσεις στον προηγούμενο αιώνα. Ο Στ. Λογοθέτης δεν είπε τίποτα για το νομοσχέδιο, ενώ την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ την καταδίκασε μεν φραστικά, αλλά δεν πρότεινε την έκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ