Πέμπτη 2 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΙΩΝΙΑ
Δίπλα στα προβλήματα των εργαζομένων

Περιοδεία στο Νοσοκομείο "Αγία Ολγα" έκανε την περασμένη Τρίτη αντιπροσωπεία της Κίνησης, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Τσουκαλά

Στο Νοσοκομείο "Αγία Ολγα" πραγματοποίησε περιοδεία την περασμένη Τρίτη αντιπροσωπεία της "Δημοκρατικής Προοδευτικής Ιωνίας" (ΔΗΠΙ), με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Τσουκαλά.

Η αντιπροσωπεία της ΔΗΠΙ επισκέφτηκε τους χώρους δουλιάς και συζήτησε με πολλούς εργαζόμενους. Συναντήθηκαν με τον πρόεδρο των εργαζομένων και την Επιστημονική Επιτροπή, όπου έγινε εμπεριστατωμένη αναφορά στα προβλήματα του Νοσοκομείου, τα οποία συνδέονται άμεσα με την ανάγκη επέκτασής του, τη λειτουργία νέων κλινικών και μονάδων, τη στελέχωσή του με επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, την κάλυψη μονάδων με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μπορεί να παίξει το ρόλο του περιφερειακού νοσοκομείου.

Εμφανής ήταν η δυσαρέσκεια και η ανασφάλεια των εργαζομένων, όχι μόνο από την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο, αλλά και από τη γενικότερη πολιτική κατάσταση που αντανακλά στις συνθήκες εργασίας, στους μισθούς, στην ίδια την εξασφάλιση της δουλιάς τους. Παράλληλα, εκφράστηκε η διάθεση και η ανάγκη να αναπτυχθεί μέτωπο αντίστασης σε όλα αυτά.

Ο Παναγιώτης Τσουκαλάς αναφερόμενος στις θέσεις της παράταξης, τόνισε ότι "οι κύριες αιτίες όξυνσης των προβλημάτων πηγάζουν από την ασκούμενη πολιτική της κυβέρνησης, πολιτική υποβάθμισης του δημόσιου τομέα της υγείας - πρόνοιας στη λογική των ιδιωτικοποιήσεων, ειδικότερα στο χώρο της υγείας". Επίσης, αναφέρθηκε στο διεκδικητικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου, ώστε να καλύπτει με ποιότητα και επάρκεια τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος της ΔΗΠΙ δεσμεύτηκε για τη συχνή επαφή που θα έχει, ως δημοτική παράταξη, με τους εργαζόμενους, το επιστημονικό και όλο το υγειονομικό προσωπικό, τους οποίους και κάλεσε στηρίζοντας την παράταξη της ΔΗΠΙ να αγωνιστούν μαζί για το μέλλον του Νοσοκομείου, του δήμου και του τόπου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ