Πέμπτη 2 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Αιγάλεω: Η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Αιγάλεω" διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης - Ανεργία" στο Μπαρουτάδικο σήμερα Πέμπτη στις 8.00 το βράδυ. "Διεκδικούμε δουλιά για όλους με αξιοπρεπή μισθό και ανθρώπινο ωράριο".

Ηλιούπολη: Η "Δημοκρατική Ενότητα Ηλιούπολης" καλεί το λαό της περιοχής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αντίστασης στα σχέδια της κυβέρνησης, που με νομοσχέδιο μέσα στο καλοκαίρι ετοιμάζει τη συναλλαγή με τους καταπατητές του Υμηττού. Η συγκέντρωση γίνεται σήμερα Πέμπτη 2 Ιούλη,στην κεντρική πλατεία, στις 8 το βράδυ.

Νέα Ιωνία: Η Επιτροπή Καλογρέζας της Δημοκρατικής Προοδευτικής Ιωνίας (ΔΗΠΙ) διοργανώνει συνεστίαση την Παρασκευή 3 Ιούλη στην ταβέρνα του Σπύρου (Κασταμονής 112). Στη συνεστίαση θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο επικεφαλής της ΔΗΠΙ και υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Τσουκαλάς.

Καλλιθέα: Οι εγκαταστάσεις και τα έργα για την Ολυμπιάδα του 2004 στην Καλλιθέα, τα προβλήματα και οι επιπτώσεις, οι θέσεις και προτάσεις της Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας θα είναι το αντικείμενο της συγκέντρωσης που διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη η Κίνηση. Η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στις Τζιτζιφιές, στις 8 το βράδυ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ