Τρίτη 17 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκεντρώσεις σε Φαρκαδώνα, Ρίζωμα και Ελευθέριο

Στα Τρίκαλα έγιναν ενημερωτικές συγκεντρώσεις το Σάββατο στη Φαρκαδώνα και χτες βράδυ στο Ρίζωμα.Στους συγκεντρωμένους αγρότες μίλησαν οι Σπ. Τσιοτινός,Φ. Σαλταγιάννης,Τ. Παπαστεριάδης,μέλη της Νομαρχιακής Συντονιστικής Επιτροπής Τρικάλων των αγροτών και της ΠΑΣΕ, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη συσσώρευση των προβλημάτων, που προκαλεί η εφαρμοζόμενη αντιαγροτική πολιτική και κάλεσαν τον αγροτικό κόσμο να συνεχίσει τους αγώνες του για την ανατροπή της.

Οι παραβρισκόμενοι αγρότες - περισσότεροι βαμβακοπαραγωγοί στη Φαρκαδώνα και καπνοπαραγωγοί στο Ρίζωμα - εξέφρασαν τις αγωνιστικές διαθέσεις τους και την πεποίθησή τους πως, όταν ο αγροτικός κόσμος ενημερωθεί για το μέγεθος της καταστροφής που τον περιμένει με τη νέα αναθεώρηση της ΚΑΠ και την "Ατζέντας 2000", θα κατακλύσει παντού τους δρόμους του αγώνα, δημιουργώντας ένα αγωνιστικό ποτάμι που δε σταματάει μπροστά σε κανένα εμπόδιο.

Χτες το βράδυ ενημερωτική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Ελευθέριο Λάρισας, με ομιλητές τον Γ. Παττάκη και Θ. Κοκκινούλη,μέλη της ΠΑΣΕ. Οι αγρότες της περιοχής διατράνωσαν την αντίθεσή τους στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, που εφαρμόζεται και έδωσαν νέο αγωνιστικό ραντεβού στα μεγάλα αγροτικά συλλαλητήρια, που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη, στις 24 Νοέμβρη και 8 Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ