Παρασκευή 18 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
18 - και Ανω - μαθήματα ανθρωπιάς

Το δράμα που βιώνουν καθημερινά οι άστεγοι Κούρδοι της πλατείας Κουμουνδούρου θα προσπαθήσουν να απαλύνουν την Τρίτη 22 Δεκέμβρη τα μέλη της Ραδιοφωνικής Ομάδας του Τμήματος Κοινωνικής Επανένταξης της Μονάδας "18 Ανω", στήνοντας σκηνές στην πλατεία και προσφέροντας στις οικογένειες των Κούρδων ιατροφαρμακευτικό υλικό και σπιτικό φαγητό.

"Η βαθιά συμβολική αυτή πράξη - τονίζεται σε ανακοίνωση του Τμήματος Κοινωνικής Επανένταξης - έχει σαν στόχο όχι να μετατρέψει την πλατεία σε στρατόπεδο προσφύγων, αλλά να προβληματίσει όλους και να θέσει την κυβέρνηση μπροστά στην τεράστια ευθύνη να δώσει ριζικές λύσεις στο πρόβλημα, εξασφαλίζοντας το στοιχειώδες δικαίωμα των συνανθρώπων μας σε μια ανθρώπινη ζωή με ελευθερία και αξιοπρέπεια".

Τα μέλη της Ραδιοφωνικής Ομάδας του "18 Ανω" καλούν όλους τους πολίτες να παραβρεθούν στο ραντεβού τους, στις 22 του μήνα, ώρα 11 π.μ., στην πλατεία Κουμουνδούρου "για να δώσουν μαζί αυτό το μάθημα ανθρωπιάς". Σ' αυτή την πράξη ανθρώπινης αλληλεγγύης έχουν βρει συμπαραστάτες την Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) και τους "Γιατρούς Χωρίς Σύνορα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ