Τετάρτη 14 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αθλητές ενάντια στον πόλεμο

Εκκληση ειρήνης και αλληλεγγύης στο γιουγκοσλάβικο λαό θα απευθύνουν Ελληνες και Γιουγκοσλάβοι ποδοσφαιριστές μέσα από τη μεγάλη αθλητική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Απρίλη στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα κλείσει με συναυλία γνωστών καλλιτεχνών, ενώ αποφασίστηκε να υπάρχει συμβολικό εισιτήριο εισόδου, 1.000 δρχ., που θα δοθεί για την αγορά και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο γιουγκοσλάβικο λαό.

Η μεγάλη αθλητική αντιπολεμική εκδήλωση διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας και με τη συμμετοχή των τριών ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, του Αρη, του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ.

Στην ποδοσφαιρική συνάντηση που θα γίνει μεταξύ Ελλήνων και γιουγκοσλάβων αθλητών που εργάζονται σε ελληνικές ομάδες, θα συμμετέχουν επίλεκτα στελέχη του ποδοσφαίρου. Παράλληλα γίνεται προσπάθεια να συμμετέχουν και Γιουγκοσλάβοι αθλητές που δουλεύουν σε ομάδες της Ιταλίας και της Ισπανίας. Ενδιαφέρον μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ο Μιγιάτοβιτς, ο Μιχαϊλοβιτς και ο Στάνκοβιτς που παίζουν στη Λάτσιο και ο Μπίρκοβιτς που παίζει στην Πάρμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ