Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τι να πεις;;;

Ανακοινώνοντας την προσχώρηση του πρ. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αλ. Χρυσανθακόπουλου (για όποιον δε θυμάται πρόκειται για εκείνη την περίπτωση με τα...«φρουτάκια») στο ΛΑ.Ο.Σ., ο Γ. Καρατζαφέρης τον κάλεσε στα λεγόμενα εθνικά θέματα να κινηθεί όπως περιγράφει η «διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη»! Ο δε προσχωρών, για τη μετακίνησή του παρέπεμψε και στην εκλογή του Γεώργιου Παπανδρέου, το 1952, με τον «Συναγερμό» του Αλέξανδρου Παπάγου.

Επιπλέον, μάλλον πληγωμένος από το «κόψιμό» του από τη Χ. Τρικούπη, εξαπέλυσε μύδρους κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι απέκλεισε από τα ψηφοδέλτια τις «πατριωτικές δυνάμεις» του κόμματος, ενώ είχε εναγκαλιστεί τους Μάνο - Ανδριανόπουλο. Οτι στην Ελλάδα υπάρχει άτυπη διακυβέρνηση της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και Ελλήνων επιχειρηματιών. Οτι έρχονται δύσκολες μέρες καθώς βιάζεται ο «διεθνής παράγοντας και οι ντόπιοι υποτακτικοί του» να κλείσουν διάφορα μέτωπα. Οτι μόνο του το όποιο κυβερνών κόμμα δεν μπορεί να αναλάβει το βάρος μιας μεγάλης εθνικής υποχώρησης και ίσως γι' αυτό έγιναν «άνευρα» τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Ο δε εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., Χρήστος Γούδης, είπε ότι ο Αν. Φούρας του ΠΑΣΟΚ διάβασε το βιβλίο του «Η κουλτούρα της Δεξιάς» και δήλωσε σύμφωνος μαζί του. Εμείς τώρα τι να σχολιάσουμε;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ