Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Στόχος του δικομματισμού να πολώσει το κλίμα

Στον Περισσό περιόδευσε χτες το απόγευμα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Κάτοικοι του Περισσού, ενώ παρακολουθούν την ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Κάτοικοι του Περισσού, ενώ παρακολουθούν την ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Κάθε μέρα που περνάει τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, σχεδιασμένα και μελετημένα, με τις συμβουλές των επιτελείων τους και των διαφημιστικών εταιρειών, θα αντιπαρατεθούν μεταξύ τους με όρους εξαχρείωσης, κι ας μιλάνε για όρους πολιτικού πολιτισμού. Το παραπάνω σημαντικό ζήτημα έθεσε από τον Περισσό, όπου περιόδευσε χτες αργά το απόγευμα, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και μίλησε σε κατοίκους της περιοχής στο καφενείο «Φώτης».

Οπως εξήγησε, στόχος του δικομματισμού είναι να καλλιεργήσει κλίμα πόλωσης. Τους βολεύει να υπάρχει στο λαό βαριεστιμάρα, αηδία και άγνοια. Πρόσθεσε πως, ήδη, οι δημοσκοπήσεις και λόγω της περιόδου που έγιναν, αλλά κι επειδή δεν ξέρει κανείς τι μαγειρέματα κάνουν, βοηθούν σ' αυτό το κλίμα. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προσπαθούν, συνέχισε η Αλ. Παπαρήγα, να τρομοκρατήσουν το λαό με το επιχείρημα πως δε θα υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση. Ο λαός, σημείωσε, πρέπει να τους τιμωρήσει κι όχι να τρομοκρατηθεί. Εχει να κερδίσει από μια αδύναμη κυβέρνηση κι αξιωματική αντιπολίτευση.

Επιπλέον επισήμανε πως αυτό που συμφέρει το λαό, είναι αυτό που φοβίζει τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τους καπιταλιστές. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα θέματα του Ασφαλιστικού και της πολιτικής συμμαχιών του ΚΚΕ. Μετά την ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ακολούθησε συζήτηση. Πριν από τη συγκέντρωση, για παραπάνω από μία ώρα το κλιμάκιο του ΚΚΕ περιόδευσε στα μαγαζιά της οδού Κολοκοτρώνη στον Περισσό. Στην περιοδεία συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές στη Β` Αθήνας: Σπύρος Χαλβατζής μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Φώτης Βαρδής από την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών, Λάκης Χαλκιάς τραγουδιστής και Παναγιώτης Τσουκαλάς δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ