Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΗΛΕΙΑ
Κόκκινο ψηφοδέλτιο μάχης

Παρουσιάστηκε χτες στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο στον Πύργο το ψηφοδέλτιο μάχης του ΚΚΕ στο νομό.

Εκπροσωπούνται σ' αυτό οι εργάτες, οι οικοδόμοι, οι αγρότες, οι υπάλληλοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, οι επιστήμονες, οι βιοτέχνες και οι αυτοαπασχολούμενοι, οι νεολαίοι και οι γυναίκες, οι αντιιμπεριαλιστές φιλειρηνιστές, κάθε λαϊκός βιοπαλαιστής.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Ηλεία είναι:

1) ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗ του Ηλία, από τον Πύργο. Καθηγήτρια Αγγλικών στο δημόσιο 4ο Γενικό Λύκειο Πύργου, συνδικαλίστρια, αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Ηλείας.

2) ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Παναγιώτη, 27 χρόνων, από την Παλαιοβαρβάσαινα. Πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός και αεροναυπηγός του Πολυτεχνείου Πάτρας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς και του Γραφείου της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ.

3) ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημοσθένη, 43 χρόνων από τη Ζαχάρω. Αγρότης συνδικαλιστής, πρόεδρος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων (ΟΑΣ) Ηλείας.

4) ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σωτήρη, 53 χρόνων από τη Βαρβάσαινα. Οικοδόμος, συνδικαλιστής στον κλάδο των κατασκευών, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Νομού Ηλείας, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηλείας και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

5) ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Θεοφάνη, 42 χρόνων, από τον Αγιάννη Πύργου. Τραπεζοϋπάλληλος, συνδικαλιστής, μέλος της Επιτροπής Τραπεζοϋπαλλήλων του ΠΑΜΕ Ν. Ηλείας.

6) ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου, 54 χρόνων από την Αμαλιάδα. Βιοτέχνης, νομαρχιακός σύμβουλος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς και του Γραφείου της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ.

7) ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΙΩΑΝΝΑ του Αθανασίου, από την Αμαλιάδα. Τραπεζοϋπάλληλος, συνδικαλίστρια, μέλος της Επιτροπής Τραπεζοϋπαλλήλων του ΠΑΜΕ Ν. Ηλείας, αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Πύργου - Αμαλιάδας και μέλος του Γραφείου της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ, υπεύθυνη για το αντιιμπεριαλιστικό φιλειρηνικό κίνημα.

8) ΜΠΟΥΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου, 54 χρόνων από το Λάττα Πηνείας. Οικοδόμος, συνδικαλιστής, αντιπρόσωπος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηλείας στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς και Γραμματέας της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ