Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ
«Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ μπορεί να τους τρομάξει»

Στις καφετερίες της Πετρούπολης περιόδευσε χτες ο Γραμματέας της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Αθήνας

«Το μόνο που μπορεί να τους τρομάξει είναι η ψήφος στο ΚΚΕ», επισήμανε ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθηνών κατά την περιοδεία του στο πάρκο Αγ. Δημητρίου και σε κεντρικές καφετερίες της Πετρούπολης. Ο έντονος προβληματισμός και σε ορισμένες περιπτώσεις η δυσαρέσκεια για τα δύο μεγάλα κόμματα και για τις συνέπειες που είχε για τα λαϊκά στρώματα η διακυβέρνησή τους, αναδείχτηκαν κατά κύριο λόγο από ανθρώπους όλων των ηλικιών με τους οποίους συνομιλούσαν τα στελέχη και τα μέλη της ΚΝΕ.

«Ετσι κι αλλιώς ένας από τους δύο θα βγει», σημείωναν πολλοί. «Είναι και οι δύο το ίδιο», υπογράμμισε ο Γ. Πρωτούλης εξηγώντας πως δεν έχει σημασία ποιος από τους δύο θα βγει στην κυβέρνηση αλλά ότι τα μέτρα που θα πάρει η νέα κυβέρνηση θα είναι ακόμα πιο άγρια, ακόμα πιο αντιλαϊκά. «Αν σχεδίαζαν να εφαρμόσουν φιλολαϊκά μέτρα δε θα ζητούσαν ισχυρή αυτοδυναμία, ισχυρή κυβέρνηση, δε θα μιλούσαν για διάλογο. Θέλουν να μας προετοιμάσουν, θέλουν να έχουν τη συγκατάθεσή μας στη βαθιά αντιλαϊκή τους πολιτική» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γραμματέας της ΚΝΕ κατά τη χτεσινή του περιοδεία σχολίασε και το γεγονός του αποκλεισμού του ΚΚΕ από τα περισσότερα ΜΜΕ αναδεικνύοντας την ανάγκη οι θέσεις του Κόμματος να φτάνουν με κάθε δυνατό τρόπο στους εργαζόμενους και τη νεολαία. Χαρακτηριστικό της απογοήτευσης και της αγανάκτησης ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, ήταν το γεγονός ότι πολλοί έλεγαν πως έχουν πάψει πια να είναι θεατές στον δικομματικό «σκυλοκαυγά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ