Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ και δεσμεύσεις για το Ασφαλιστικό

ΚΚΕ: Οι μετεκλογικοί σχεδιασμοί αποκαλύπτονται στα προγράμματα και στις εξαγγελίες του δικομματισμού. Οι εργαζόμενοι με την ψήφο τους υπέρ του ΚΚΕ, πρέπει να τους απαντήσουν ότι ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - πλουτοκρατία είναι αυτοί που τους χρωστάνε

  • Ξεκινώντας από τους αντιασφαλιστικούς νόμους της κυβέρνησης της ΝΔ επί Μητσοτάκη, ο Κ. Καραμανλής βλέπει τη «λύση» του Ασφαλιστικού στην απόλυτη εφαρμογή του νόμου Ρέππα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και παραπέρα στις πατέντες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
  • Ο πρωθυπουργός προκρίνει την ονομαζόμενη στην ΕΕ «παράταση του εργάσιμου βίου». Η μερική σύνταξη όπως και η ενοποίηση ασφαλιστικών ταμείων, σημαίνουν αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, ενώ οι συντάξεις πείνας θα γίνουν πιο άθλιες με την ακρίβεια και τη φορολογία.
  • Οσες λοιπόν διαβεβαιώσεις και αν δώσουν για το ύψος των συντάξεων και τα όρια ηλικίας, δεν έχουν την παραμικρή αξία. Η ίδια η δέσμη προτάσεων είναι βόμβα στα ασφαλιστικά δικαιώματα. Και οι μόνοι που μπορούν να εξουδετερώσουν μια τέτοια βόμβα είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με την ψήφο τους στις 16 Σεπτέμβρη, με τους αγώνες τους μετά από τις εκλογές.

ΣΕΛ.  8  -  9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ