Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Προληπτικό χτύπημα στην αντιλαϊκή λαίλαπα η ψήφος στο ΚΚΕ

Περιοδεία του Αγγελου Τζέκη, υποψήφιου βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στο Τυπογραφείο του ΚΕΘΕΑ

«Οχι στα υποκατάστατα των εξαρτησιογόνων ουσιών. Οχι στο διαχωρισμό σκληρών - μαλακών ναρκωτικών. Οχι σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ, που με τις πολιτικές τους αναπαράγουν το πρόβλημα των ναρκωτικών και τη ναρκοϋποταγή», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αγγελος Τζέκης, υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, κατά την περιοδεία στο Τυπογραφείο «Σχήμα και Χρώμα» του ΚΕΘΕΑ στις εγκαταστάσεις του προγράμματος ΙΘΑΚΗ στη Σίνδο, χτες το πρωί.

Αλλεπάλληλες συσκέψεις με όλους σχεδόν τους εργαζόμενους, όλων των σταδίων παραγωγής του Τυπογραφείου είχε το κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή. Σημειώνεται ότι στο Τυπογραφείο του ΚΕΘΕΑ το 1/3 των εργαζομένων είναι νέοι που βρίσκονται στο στάδιο της κοινωνικής επανένταξης.

«Το ζήτημα της τοξικοεξάρτησης - είπε - είναι κοινωνικό με πολιτικά αίτια και οι ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν στις εφαρμοζόμενες από τις κυβερνήσεις πολιτικές», σημείωσε αναπτύσσοντας στη συνέχεια την πρόταση του ΚΚΕ για την ενίσχυση της πολιτικής πρόληψης (της αντιμετώπισης των κοινωνικών και πολιτικών αιτιών), την ολόπλευρη ενίσχυση των στεγνών προγραμμάτων, των κοινοτήτων και με αύξηση των κονδυλίων, τη στήριξη των προγραμμάτων κοινωνικής επανένταξης με θέσεις μόνιμης, σταθερής εργασίας με πλήρη εργασιακά κι ασφαλιστικά δικαιώματα. Τα παραπάνω προβλήματα - σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής - συνδέονται με τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις. «Οι αλλαγές, που προωθούνται από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, με τη στήριξη των ΣΥΝ και ΛΑ.Ο.Σ., - τόνισε - σε Παιδεία, Υγεία, Εργασιακά, Ασφαλιστικό θα φέρουν σε ακόμα χειρότερη θέση τους εργαζόμενους και την εργατική, λαϊκή οικογένεια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ