Πέμπτη 20 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Είναι όλοι ... ΠΑΣΟΚ

Δεν έχει καμία προσωπική αιχμή το σχόλιο που ακολουθεί. Μάλιστα, σε σχέση με άλλους της ΠΑΣΟΚικής νομενκλατούρας, ο κ.Τζουμάκας ίσως σε προσωπικό επίπεδο είναι και συμπαθής. Αλλά τα όσα λέγει τις τελευταίες μέρες, ανεξαρτήτως της ορθότητάς τους (περί Δεξιάς στο ΠΑΣΟΚ, οργανωμένων συμφερόντων, διαπλεκόμενων κέντρων κ.λπ.), αν καταδεικνύουν κάτι είναι τούτο:

Στο ΠΑΣΟΚ, σε όποια ομάδα κι αν ανήκουν, σε όποια «φατρία» κι αν έχουν στοιχηθεί, νομίζουν πως έχουν εξασφαλίσει εσαεί το «ελεύθερο» να λένε ό,τι θέλουν και ταυτόχρονα να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Και τούτο, παρότι τα όσα λένε και τα όσα κάνουν είναι ακριβώς αντίθετα μεταξύ τους.

Αντί άλλης απόδειξης, λοιπόν, περί του «ποιος μιλάει» και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει, με το από πότε «η Δεξιά εισέβαλε στο ΠΑΣΟΚ», ας σκεφτούμε και ας αναρωτηθούμε: Οταν τα οικονομικά κέντρα και το εκδοτικό κατεστημένο καθύβριζαν τους ξωμάχους της Θεσσαλίας και όλης της χώρας, τότε δηλαδή που το ΠΑΣΟΚ έκανε σαμποτάζ σκάζοντας τα λάστιχα των τρακτέρ των αγροτών, ποιος, αλήθεια, ήταν υπουργός Γεωργίας;...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ