Πέμπτη 20 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ για τα προβλήματα των πληγέντων
  • ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Το πιο ουσιαστικό ζήτημα είναι ο πολιτικός αγώνας για τα προβλήματα της περιοχής, όλοι οι λαϊκοί άνθρωποι στο νομό να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Τα έσοδα του 33ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ θα δοθούν στη νεολαία του Νομού Ηλείας, ως ένδειξη της έμπρακτης αλληλεγγύης της ΚΝΕ

Eurokinissi

  • Στις πυρόπληκτες περιοχές του Νομού Ηλείας, ακόμη δεν έχουν υλοποιηθεί όλα τα μέτρα έκτακτης ανάγκης, ενώ άρχισαν να ροκανίζονται και ορισμένες κυβερνητικές εξαγγελίες για τους πληγέντες. Αμεσα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με τα κατεστραμμένα σπίτια, τα καμένα δάση και οι κίνδυνοι πλημμύρας και κατολισθήσεων.
  • Τα προβλήματα για τους μικροϊδιοκτήτες αγρότες, τους εργατοϋπάλληλους, τους μικρούς επαγγελματίες έχουν να κάνουν με τη γενικότερη πολιτική, την προδιαγεγραμμένη πορεία συγκέντρωσης της γης, της παραγωγής, της κτηνοτροφίας, της αλιείας, των πάντων στα χέρια λίγων.
  • Το ΚΚΕ, πολύ πριν τις πυρκαγιές, είχε αναδείξει ότι σχεδιάζεται η εγκατάσταση μεγάλων τουριστικών μονάδων, με μεγάλα καπιταλιστικά αγροκτήματα, που θα υποτάσσονται στον τουρισμό σε βάρος της μικρομεσαίας αγροτιάς, των μικρών επαγγελματιών, σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού. Το μεγάλο πλήγμα αυτής της ανθρώπινης, οικονομικής, οικολογικής τραγωδίας να μην αξιοποιηθεί για τέτοιες αρνητικές εξελίξεις.
  • Το ΚΚΕ, συγκεντρώνοντας και τις γνώμες των κατοίκων και των φορέων τους, θα φέρει συγκεκριμένες και εξειδικευμένες προτάσεις μπροστά στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

ΛΥΚΕΙΟ ΖΑΧΑΡΩΣ
ΛΥΚΕΙΟ ΖΑΧΑΡΩΣ

ΧΩΡΙΟ ΜΑΚΙΣΤΟΣ
ΧΩΡΙΟ ΜΑΚΙΣΤΟΣ

ΧΩΡΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑ
ΧΩΡΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΣΕΛ.  6  -  7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ