Παρασκευή 8 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΤΡΑ
Πλούσιο νεανικό τριήμερο

Για πρώτη φορά το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» κορυφώνεται με τριήμερες εκδηλώσεις στην αχαϊκή πρωτεύουσα, πιο μεγάλο και πλούσιο σε θεματολογία, πολιτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από κάθε άλλη χρονιά. Ανοίγει λοιπόν, σήμερα τις πόρτες της η νεανική κόκκινη πολιτεία στην Πάτρα, στο χώρο του Κάστρου και οι εκδηλώσεις θα κλείσουν την Κυριακή, ημέρα κορύφωσης με την ομιλία του Ορέστη Κολοζώφ, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Πάτρα, συγκεκριμένα, περιλαμβάνει:

Σήμερα, Παρασκευή θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για την πάλη ενάντια στη ναρκοϋποταγή και συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη.

Αύριο, Σάββατο, θα μιλήσει η Μαίρη Ντουντούμη, γραμματέας του ΝΣ Αχαΐας της ΚΝΕ, θα γίνει συζήτηση για την αφαίρεση των εργατικών κατακτήσεων και τις νέες εργασιακές σχέσεις και συναυλία του Στέφανου Ψαραδάκου.

Την Κυριακή θα μιλήσει ο ΟρέστηςΚολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για το ενιαίο 12χρονο, δημόσιο και δωρεάν σχολείο και μεγάλη συναυλία με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Θάνο Μικρούτσικο.

Οι χώροι του Φεστιβάλ, διαμορφωμένοι με το μεράκι των μελών της Οργάνωσης, θα περιλαμβάνουν ταμπλό και περίπτερα αφιερωμένα σε θέματα που αγγίζουν άμεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η νεολαία και θα προβάλουν την πολιτική πρόταση αντίστασης και ανατροπής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Επίσης, πολλά θα είναι τα ερασιτεχνικά συγκροτήματα που μέσα από τις εκδηλώσεις του θα παρουσιάσουν τη δουλιά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ