Παρασκευή 8 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εμπάργκο στην κυβερνητική πολιτική

Κάλεσμα στους εργαζόμενους να κηρύξουν εμπάργκο στο σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής απηύθυνε κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στη ΔΕΘ η Αλέκα Παπαρήγα. Μετά και τη συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ, με δήλωσή της προς τους δημοσιογράφους, σημείωσε:

«Τώρα τα πράγματα έχουν υπερωριμάσει και είναι ξεκάθαρα, ώστε η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων να βάλει σε εμπάργκο τα κυβερνητικά μέτρα για την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, για τη διάλυση του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος, για αντιδραστικές αλλαγές στον τομέα της υγείας. Κυριολεκτικά πρέπει οι εργαζόμενοι να βάλουν εμπάργκο. Και ανεξάρτητα πού ανήκει ο κάθε εργαζόμενος, ανεξάρτητα τι στάση κράτησε χτες ή προχτές, εργαζόμενος ή συνδικαλιστής, να συμβάλλει ώστε να διαμορφωθεί πραγματικά ένα ενιαίο μέτωπο πάλης των εργαζομένων, αυτά τα μέτρα να μην προχωρήσουν, να μην περάσουν στους τόπους δουλιάς.

Ακριβώς, με την ευκαιρία που βρίσκομαι εδώ στη Διεθνή Εκθεση της Θεσσαλονίκης, σ' ένα χώρο που μπήκε στην τροχιά της ιδιωτικοποίησης, όπως σημαντικοί και στρατηγικοί τομείς της ελληνικής οικονομίας, ακριβώς σ' αυτό το χώρο θέλουμε να αναδείξουμε τη συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους σ' αυτό το χώρο, που βρίσκονται κάτω από την αβεβαιότητα μιας εξαιρετικά αβέβαιης μετάταξης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ