Σάββατο 15 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα, Σάββατο, η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση προς τιμήν των 40χρονων της ΚΝΕ, στο κέντρο «ΜΙΧΑΛΗΣ», στις 9 μ.μ. Τη συνεστίαση θα πλαισιώσει το λαϊκορεμπέτικο συγκρότημα της ΚΝΕ.

-- Οι ΚΟΒ Χαϊδαρίου του ΚΚΕ πραγματοποιούν πολιτικό μνημόσυνο για το σ. Φώτη Μητσάκο, σήμερα Σάββατο και ώρα 7 μμ, στα γραφεία του ΚΚΕ (Στρατ. Καραϊσκάκη και Σκύρου). Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 16/3 η Αχτίδα 5ου - 6ου Διαμερίσματος της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια και οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 6 μ.μ. στο Στέκι Νεολαίας και Εργαζομένων, Πατησίων 252. Θα μιλήσει ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 16/3 στις 6 μ.μ. οι κομματικές οργανώσεις Χαϊδαρίου διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την κοινωνική ασφάλιση και την προστασία της μητρότητας», στο 1οΚΑΠΗ Χαϊδαρίου (Καρδίτσης 4). Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα, 17/03/08, στις 10 π.μ. ο Γ. Πρωτούλης θα περιοδεύσει σε Γυμνάσια και Λύκεια του Περιστερίου.

-- Τη Δευτέρα, 17/03, ο Γιώργος Τούσσας, θα περιοδεύσει στις 9π.μ. στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο Πειραιά.

-- Την Τρίτη 18/03, ο Γιώργος Τούσσας θα περιοδεύσει στις 9.30π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας (Κρατικό).

-- Την Τρίτη 18/03, η Βέρα Νικολαΐδου, θα περιοδεύσει στις 9π.μ., στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περάματος και στις 10π.μ. θα περιοδεύσει στην εταιρεία πετρελαίων, SHELL A.E.

-- Την Τετάρτη 19/3 σε συγκέντρωση με θέμα «Η πρόταση του ΚΚΕ για δημόσια, καθολική, δωρεάν Υγεία - Πρόνοια», στην Ιστιαία Ευβοίας, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη 20/3 τις θέσεις του ΚΚΕ για την προστασία και ανάπτυξη του ορεινού όγκου του νομού θα παρουσιάσει η ΝΕ Γρεβενών του ΚΚΕ σε ανοιχτή εκδήλωση - ημερίδα που διοργανώνει, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ