Τετάρτη 8 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Σήμερα θα 'χει διάγγελμα;

Την πέμπτη (ή έκτη;) σε διάστημα λιγότερο των δέκα ημερών δημόσια εμφάνισή του, η οποία συνοδεύτηκε μετά (του γνωστού πλέον) διαγγέλματος, πραγματοποίησε χτες ο πρωθυπουργός.

Αφού εξάντλησε τις ΚΕ στις οποίες μπορούσε να εκφωνήσει λόγο (μία της ΝΔ και μία της ΟΝΝΕΔ), αφού πέρασε μια βόλτα από την Τράπεζα της Ελλάδας, αφού προκάλεσε μια σύγκληση του Υπουργικού Συμβουλίου κι άλλη μια της κοινοβουλευτικής του ομάδας, χτες «αιφνιδίασε» πηγαίνοντας... απροειδοποίητα στο υπουργείο Ανάπτυξης (τόσο «αιφνιδιασμένοι» ήταν οι Φώλιας και Βλάχος που μόνο νερατζάκι δεν του πρόσφεραν στην είσοδο). Οπως το πάει ο κ. πρωθυπουργός, σε λίγο δε θα υπάρχει κοπή πίτας εξωραϊστικού συλλόγου στην οποία να μην παρευρίσκεται, μπας και αντιστραφεί το κακό για την κυβέρνηση κλίμα.

Για σήμερα, πάντως, μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχε γνωστοποιηθεί κάποια προγραμματισμένη εντός Ελλάδας δραστηριότητα του κ. Καραμανλή. Ισως δεν του το επιτρέπει το ταξίδι του στη Μάλτα. Ισως πάλι να θέλει ξανά να μας «αιφνιδιάσει». Σε κάθε περίπτωση ας είμαστε σε μια σχετική ετοιμότητα. Σήμερα, βλέπετε, ο κ. Καραμανλής έχει μια πρώτης τάξεως αφορμή για να ξαναβγεί στις τηλεοράσεις. Είναι η «Διεθνής Μέρα Μείωσης των Φυσικών Καταστροφών»...

Ευκαιρία λοιπόν στο δρόμο για τη Μάλτα - κι αν δε βρεθεί τίποτα πιο «πιασάρικο» - να κάνει μια παράκαμψη για επίσκεψη στη... Φαλκονέρα. Διάγγελμα να 'ναι κι απ' όπου να 'ναι! `Η ακόμα καλύτερα, για να τονώσει το ηγετικό του προφίλ, ας πάρει μαζί του τις κάμερες και ένεκα της ημέρας («καταστροφές», γαρ...) ας περάσει από τα «σχολεία» στην Κυψέλη και στο Περιστέρι. Το τι χαρά θα κάνουν τα παιδιά, που συνεχίζουν να κάνουν μάθημα σε κοντέινερς (δέκα χρόνια μετά το σεισμό του '99), δε λέγεται!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ