Τετάρτη 8 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Τετάρτη

-- Η Αχτίδα Ενέργειας της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τη δράση του Κόμματος στον κλάδο της ενέργειας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ, Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου.

-- Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Αργους Ορεστικού με θέμα: Προβλήματα Υγείας στο Νομό Καστοριάς και οι θέσεις του ΚΚΕ. Ομιλητής ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη συνοικία Μπάρα Τρικάλων (καφενείο «Χαβάη»), για τον «Καποδίστρια 2» θα μιλήσει ο Γ. Καΐκης, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 10.30 π.μ. περιοδεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», με επικεφαλής τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Τη Δευτέρα 13 του Οκτώβρη

-- Η ΚΟ Δυτικών Συνοικιών Πειραιά του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των 90χρονων του ΚΚΕ με θέμα: «13 Οκτώβρη 1944. Ο ΕΛΑΣ σώζει τον Πειραιά. Η μάχη της Ηλεκτρικής». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ. στο θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης» στο Κερατσίνι (δίπλα στο δημαρχείο Κερατσινίου). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, γραμματέας της ΑΕ Δυτικών Συνοικιών Πειραιά του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στο αντιστασιακό τραγούδι με τον Στέφανο Ψαραδάκο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ