Τετάρτη 8 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το «πατριωτικό καθήκον»

Θα θυμόσαστε τις μεγαλοστομίες και του ίδιου του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή και του υπουργού Μεταφορών - Επικοινωνιών Κ. Χατζηδάκη, οι οποίοι δήλωσαν δημόσια ότι θεωρούν «πατριωτικό τους καθήκον» τη διάλυση και παράδοση της δημόσιας περιουσίας του ομίλου της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» (ΟΑ) στο ιδιωτικό κεφάλαιο.

Θα θυμόσαστε, επίσης, ότι κεντρικό επιχείρημα και της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, είναι ότι δεν μπορεί να παραμένει σε λειτουργία μια εταιρεία που διαρκώς «παράγει τεράστια ελλείμματα».

Εμείς εδώ θα σταθούμε μόνο σε μια λεπτομέρεια: Τα επίσημα στοιχεία από την ίδια την εταιρεία, που κατέθεσαν οι τεχνικοί της «Ολυμπιακής», αποδεικνύουν ότι τα τελευταία 3,5 χρόνια δαπανήθηκαν για την ενοικίαση πέντε αεροπλάνων κονδύλια που αντιστοιχούν στην αγορά 15 αεροπλάνων!

Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από την ίδια την εταιρεία και υπάρχουν και στο προσωπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του υπουργού, που επιτελεί το «πατριωτικό του καθήκον». Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ