Τρίτη 20 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Ο μιθριδατισμός καλλιεργείται

«Η συνεχής επανάληψη όλων αυτών των αρνητικών ενδεχομένως οδηγεί σ' ένα είδους μιθριδατισμού, ο οποίος ακυρώνει ή τουλάχιστον περιορίζει τις αντιδράσεις. Με αυτόν τον τρόπο υιοθετείται από ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας - όπως έχουν δείξει οι μετρήσεις - η λογική που συνοψίζεται στις λέξεις "δεν υπάρχει άλλη λύση". Συνηγορούν βέβαια τα κόμματα της αντιπολίτευσης που αδυνατούν να εκφέρουν μια πειστική εναλλακτική λύση, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Και αυτό είναι πως μέσα σε λίγες εβδομάδες θ' αλλάξει η ζωή μας τόσο όσο δεν άλλαξε τα πενήντα τουλάχιστον τελευταία χρόνια» (από άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Πληρώστε πρώτα το στοίχημα

«Συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια πρέπει εξ ορισμού να είναι όλοι οι πολίτες. Kαι καθείς να συνεισφέρει στο μέτρο των δυνατοτήτων του. O πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου επειδή έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία για το ήθος του και δεν βαρύνεται με πράξεις που μπορούσαν να τον καταστήσουν αναξιόπιστο, αναλαμβάνει μια τεράστιων διαστάσεων εθνική προσπάθεια. Oι Eλληνες στοιχηματίζουν υποχρεωτικό το αύριο του τόπου και το δικό τους στην επιτυχία της κυβέρνησης» (από το κύριο άρθρο στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Το κατάλληλο δώρο, την κατάλληλη μέρα

«Τις προπέλες στο φουλ για πλήρη απελευθέρωση της κρουαζιέρας με άρση του προστατευτικού καθεστώτος του καμποτάζ έχει βάλει η κυβέρνηση. Τη σχετική εξαγγελία προσφορά στον κόσμο του τουρισμού προτίθεται να κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου την Τετάρτη που συμπίπτει φέτος με την αποφράδα επέτειο της 21ης Απριλίου» (το θέμα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ