Τετάρτη 27 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Συγκεντρώσεις «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Στην Αθήνα: Στις 7 μ.μ. σύσκεψη - συζήτηση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στην καφετέρια «ΚΛΑΣΣΙΚΟΝ» στην Καλλιθέα. Θα μιλήσει η Χρύσα Κακουλίδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νοτίου Τομέα.

-- Περιοδεία στην περιοχή Κοκκινόπουλου, Αγ. Ανάργυροι, και συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στο «καφενείο του Ντίνου» - θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής.

Στην Εύβοια: Στις 7 π.μ. σε συγκέντρωση στη Στενή, θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και η Μαρία Φουρλή, υποψήφια δήμαρχος Μεσσαπίων.

Στο Ναύπλιο: Το απόγευμα σύσκεψη νεολαίας στην καφετέρια «Πόστο».

Στην Ιθάκη: Στις 6.30 μ.μ. ομιλία στην Κοινοτική Αίθουσα του Σταυρού Ιθάκης, με τον Νώντα Μαυροκέφαλο, υποψήφιο δήμαρχο Ιθάκης.

Αύριο Πέμπτη

Στην Αθήνα: Περιοδεία στην περιοχή Θεοτόκος του Καματερού και συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στη συμβολή των οδών Δόξης & Ναυαρίνου - θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής.

Στην Εύβοια: Το απόγευμα η Σοφία Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, θα περιοδεύσει στη Λίμνη και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις Ροβιές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ