Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΧΤΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδήλωση για ένα σημαντικό έργο του ΚΜΕ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια της Εργατοϋπαλληλικής Αχτίδας της ΚΟΑ του ΚΚΕ να μεταδώσει στην εργατική τάξη της Αθήνας τα μηνύματα του εξαιρετικού έργου του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών «Προσεγγίσεις στην κατάσταση της εργατικής τάξης στην Ελλάδα», που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.

Η συλλογική αυτή μελέτη του ΚΜΕ «καταπιάνεται» με θεωρητικά ζητήματα, που αφορούν στην κατάσταση της εργατικής τάξης, στις πηγές και τις αιτίες όξυνσης της εκμετάλλευσής της και του δρόμου που πρέπει να ακολουθήσει για την «απελευθέρωσή» της, δρόμο ρήξης, ανατροπής του υπάρχοντος κοινωνικοοικονομικού συστήματος, δρόμο που οδηγεί στο σοσιαλισμό.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειάς της, η Ε/Υ Αχτίδα διακινεί το βιβλίο στους εργάτες, παρακινώντας τους, όχι μόνο να το μελετήσουν, μα και να το διαδώσουν. Επίσης, τους καλεί να καταθέσουν τις απόψεις τους για το βιβλίο στην εκδήλωση, που διοργανώνει, τη Δευτέρα 5 Μάρτη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, με ομιλητή τον Παναγιώτη Γεωργιάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και διευθυντή του ΚΜΕ. Της εισήγησής του θα ακολουθήσει συζήτηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ