Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα μηνύματα

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ μηνύματα δεν εσωκλείει όλη αυτή η φιλολογία για το περιεχόμενο του αντιτρομοκρατικού νόμου που «ψήνεται» εκεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Ο Μιχάλης Σταθόπουλος δεν κάνει μεν δηλώσεις, αλλά ...οι διαρροές δίνουν και παίρνουν.

Κι όταν είναι δεδομένες οι κυβερνητικές προθέσεις για μέτρα περαιτέρω αστυνόμευσης της κοινωνίας και απελευθέρωση (και) τυπικά των δυνατοτήτων παρακολούθησης καταγραφής και χρήσης προσωπικών δεδομένων, τότε μόνο προς τα εκεί μπορεί να οδηγήσει η όλη φασαρία.

Είναι και οι Αμερικανοί με τους Ευρωπαίους, που ούτως ή άλλως έχουν δημοσιοποιήσει τα σχέδιά τους και το τι θα ήθελαν για την Ελλάδα, οπότε ...καταλαβαίνετε.

ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΡΟΧΑΙΑ δε φαίνεται να ...περιμένει τον περίφημο αντιτρομοκρατικό για να κάνει τη δουλιά της, αφού μετά την απόφαση του Ε` Τμήματος του ΣτΕ μπορούν τώρα να μας δίνουν κλήσεις μετά από καταγραφή μέσω κάμερας!

Οπότε καλού κακού, όταν περνάτε με κόκκινο ή κάνετε καμιά παράνομη επί τόπου στροφή ...να χαμογελάτε κιόλας. Πότε δεν ξέρετε ποια κάμερα σας παίρνει!

Τώρα βέβαια για το ότι οι κάμερες αυτές θα μπορούν εκτός από τις τροχαίες παραβάσεις να καταγράφουν για παράδειγμα και τις διαδηλώσεις που θα γίνονται στο κέντρο της Αθήνας δε μας λέει τίποτε η κυβέρνηση. Ούτε για το τι θα γίνονται αυτές οι καταγραφές μας δίνει κάποια εγγύηση.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ θα ήταν ομολογουμένως χρήσιμο να υπήρχε μια κάμερα ήταν στη χτεσινή συνάντηση που είχε ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Κολίν Πάουελ, τον Αμερικανό ομόλογό του. Πολλά θα μαθαίναμε...

Γιατί βέβαια οι χτεσινές δηλώσεις του Ελληνα υπουργού δε μας διαφώτισαν ιδιαίτερα για το πού το πάνε οι Αμερικανοί. Αυτά τα κρατάει για τον εαυτό της η Ελληνική Κυβέρνηση. Να ξέρει κι αυτή τι θα κάνει...


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ