Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προκήρυξη 1.155 νέων θέσεων στο δημόσιο

Προκήρυξη για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εκατόν πενήντα πέντε (1.155) θέσεων τακτικών υπαλλήλων κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης έδωσε χτες στη δημοσιότητα το ΑΣΕΠ. Οι θέσεις αυτές αφορούν διάφορους κλάδους και ειδικότητες των υπουργείων Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Αιγαίου, Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού, Γεωργίας, Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Εργων, Οικονομικών, Εθνικής Αμυνας, Εμπορικής Ναυτιλίας, Εθνικής Οικονομίας, Δικαιοσύνης, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ανάπτυξης, Εξωτερικών και Μεταφορών - Επικοινωνιών.

Οι υποψήφιοι για την πλήρωση των θέσεων πρέπει να είναι Ελληνες πολίτες ή να έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια πριν από ένα τουλάχιστον έτος. Να έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 1964 έως και 1980 πλην συγκεκριμένων εξαιρέσεων. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που θα τους επιτρέπει την άσκηση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν. Να μην έχουν κώλυμα διορισμού απ' αυτά που ορίζουν τα άρθρα 8, 9 και 10 του υπαλληλικού κώδικα. Επίσης, οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

Στην προκήρυξη προβλέπονται ακόμη αναλυτικά και τα τυπικά προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι για κάθε μία από τις, προς πλήρωση, θέσεις.

Η κατάταξη των υποψηφίων στους πίνακες προτεραιότητας θα γίνει με τη σειρά των κριτηρίων που προβλέπονται από το άρθρο 18 του Ν. 2190/1994, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 3 του Ν. 2527/1997.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει υποβάλουν αίτηση στο ΑΣΕΠ, μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4.

Η ακριβής προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα προσδιοριστεί με προσεχή ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ε.ΘΕ.Λ. Α.Ε. (2004-07-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ