Πέμπτη 7 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΕΡΕΑ - ΕΥΒΟΙΑ
Ξεδιπλώνονται αγωνιστικές κινητοποιήσεις

ΧΑΛΚΙΔΑ.- Με αγωνιστικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του «τρομονόμου», εργαζόμενοι και νεολαία σε Στερεά - Εύβοια, διαδηλώνουν την αντίθεσή τους στο αμερικανόπνευστο έκτρωμα, που κυβέρνηση και ΝΔ επιδιώκουν να επιβάλουν.

Στη Χαλκίδα, σήμερα στις 7.30 μ.μ., θα γίνει συγκέντρωση έξω από τον ΟΤΕ (Βενιζέλου και Παπαναστασίου) και θα ακολουθήσει πικετοφορία στους δρόμους της πόλης, που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών.

Στην ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής, που καλεί το λαό να συμμετέχει μαζικά, τονίζεται ότι ο νέος «τρομονόμος», που επεξεργάστηκε η κυβέρνηση, αποτελεί μέγιστο κίνδυνο για το παρόν και το μέλλον των ατομικών δικαιωμάτων και των δημοκρατικών ελευθεριών, που ο λαός μας με βάσανα, αγώνες και θυσίες έχει κατακτήσει.

Στη Λαμία, η συγκέντρωση - πικετοφορία για τον «τρομονόμο», που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Λαμίας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Πάρκου. Σε ανακοίνωση - κάλεσμα προς το λαό της Φθιώτιδας, η ΚΟ Λαμίας καλεί σε πλατιά λαϊκή συσπείρωση για να μην περάσει ο «τρομονόμος» και να μην έρθουν τα χειρότερα, να μη νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του λαού. Πρέπει με την πάλη μας να βάλουμε φρένο, να αντεπιτεθούμε.

Στην Αμφισσα, το Εργατικό Κέντρο πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει το δημοκρατικό λαό του νομού σε διαμαρτυρία - πικετοφορία κατά του «τρομονόμου» αύριο, Παρασκευή 8 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., έξω από το Εργατικό Κέντρο. Κάλεσμα για αγωνιστική εγρήγορση και σε κοινή δράση όλους τους εργαζόμενους και τους μαζικούς φορείς, τη νέα γενιά, κάθε άνθρωπο που θέλει ν' αντισταθεί στον αυταρχισμό, στην ποινικοποίηση των λαϊκών αγώνων για την ειρήνη, για τη διατήρηση και διεύρυνση των λαϊκών ελευθεριών, των κοινωνικών και εργασιακών κατακτήσεων και δικαιωμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ