Τετάρτη 26 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Γιαννόπουλος, όπως λέμε Σημίτης;

Με φορτωμένες τις «μπαταρίες» του σε χολή, χυδαιότητα, ύβρεις, χαρακτηρισμούς και ασφαλίτικες μεθόδους, επανέρχεται ο Ε. Γιαννόπουλος, όλως ...τυχαίως, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. Τώρα, όμως, η βρώμικη επίθεσή του δεν εξαντλείται στο «Ριζοσπάστη», στο ΚΚΕ και τα «όργανά του, Κατριβάνο και Κεδίκογλου»(!), όπως γράφει ο ίδιος. Τώρα επιχειρεί να σπιλώσει, να συκοφαντήσει και να τρομοκρατήσει όλους όσοι συμπαραστέκονται στο «Ριζοσπάστη» και καταδικάζουν τη συμπεριφορά του! Και το κάνει αυτό, με τρόπο, που μόνο όσοι γνωρίζουν από ασφαλίτικους μηχανισμούς ξέρουν να το κάνουν!

Δε θα είχε μέτρο σύγκρισης, σε χυδαιότητα, η 25σέλιδη (!) επιστολή που έστειλε σε μαζικούς φορείς, πολιτικούς, καλλιτέχνες, προσωπικότητες της δημόσιας ζωής, αν δεν υπήρχαν τα δικά του προηγούμενα και εξίσου κατάπτυστα λιβελογραφήματα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την επιστολή του, όλοι οι πιο πάνω φορείς και προσωπικότητες, χαρακτηρίζονται, κατά περίπτωση: «Καταγέλαστοι κομματικοί παράγοντες του ΚΚΕ». «Ανενημέρωτοι, εντελώς απληροφόρητοι, άλλοι ενεργούντες για ευτελείς λόγους αντιπολίτευσης, χωρίς οι ίδιοι να γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται και άλλοι, που μπορεί να γνωρίζουν, αλλά προσποιούνται τον ανήξερο». «Καλλιτέχνες συμπαθώς ιστάμενοι προς το ΚΚΕ και μερικοί καλλιτέχνες προσκυνημένοι στη χούντα». «Συμπαθείς παρατρεχάμενοι για φιγούρα» και «άλλες ασήμαντες προσωπικότητες»...

Κύριε Σημίτη, «εύγε»! Μετά τη συνάντησή σας με τον Γιαννόπουλο και τον τρόπο, που ο ίδιος επιβεβαιώνει την πλήρη στήριξη που του παρείχατε, μπορείτε να υπερηφανεύεσθε ευθέως για τα κατορθώματα του εκλεκτού σας υπουργού της Δικαιοσύνης!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ