Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πώς αισθάνεται ο πρωθυπουργός;

Τελικά, φαίνεται πως δεν έχουν χάσει μόνο οι Πασχαλίδης, Νεονάκης τον ύπνο τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι δε θα γίνουν διαδηλώσεις τις μέρες που ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Χτεσινό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» αναφέρει πως και η προϊσταμένη της ΕΥΠ υπουργός Εσωτερικών Β. Παπανδρέου επιφορτίστηκε με την ευθύνη να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για το πόσοι και με τι αποφάσεις θα διαδηλώσουν.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η διοχέτευση της σχετικής πληροφορίας εντάσσεται στην επιχείρηση δημιουργίας... πολεμικού κλίματος. Πάντως σ' ένα τέτοιο πλαίσιο στη Θεσσαλονίκη από ώρα σε ώρα διοχετεύονται στους δημοσιογράφους «ειδήσεις» για έναν όλο και μεγαλύτερο αριθμό αστυνομικών. Ηδη τους έχουν φτάσει σ' έναν αριθμό 5.000, όσους δηλαδή κινητοποιήθηκαν και για τον Κλίντον.

Το ερώτημα είναι: Αισθάνεται έτσι ο κ. Σημίτης; Ερχεται στην πόλη για να αντιμετωπίσει έναν λαό - εχθρό; Τόσο που να χρειάζεται και ειδική κινητοποίηση της ΕΥΠ, οι πράκτορες της οποίας έτσι κι αλλιώς έχουν μόνιμη και έντονη δράση στην περιοχή;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ