Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ολα για το συνέδριο

Ακάθεκτος, στην προσπάθειά του να οικοδομήσει το απαραίτητο ηγετικό προφίλ που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, προχωρά ο υπουργός Εξωτερικών, Γ. Παπανδρέου.

Χτες, ο υπουργός συναντήθηκε με τη Νεολαία του ΠΑΣΟΚ και, όπως ανακοίνωσαν συνεργάτες του, θα συναντηθεί και με τις Νεολαίες των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις τρέχουσες εξελίξεις στα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Μετά τη συνάντηση, πάντως, συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου σημείωναν ότι η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το επικείμενο συνέδριο. Οι νεολαίοι, έλεγαν οι συνεργάτες του υπουργού, ζήτησαν από τον Γ. Παπανδρέου να προσπαθήσει ώστε να πραγματοποιηθεί ένα συνέδριο για την κοινωνία, κι όχι για τους μηχανισμούς.

...Φυσικά, ο Γ. Παπανδρέου διαβεβαίωσε τους νεολαίους, πως αυτός ακριβώς είναι ο ανιδιοτελής στόχος του. Στο πλαίσιο αυτού ακριβώς του ανιδιοτελούς στόχου, ο Γ. Παπανδρέου συναντάται το τελευταίο διάστημα με όποιο κομματικό στέλεχος είναι εύκαιρο. Χτες συναντήθηκε με τον Γ. Ανωμερίτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ