Σάββατο 12 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές οργανώνει η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ, σήμερα Σάββατο 12 του Γενάρη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, με ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ αντίστοιχη εκδήλωση πραγματοποιεί και η ΝΕ Εβρου αύριο Κυριακή 13 του Γενάρη, στις 6 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

- Εκδήλωση αφιερωμένη στην ελληνική Παιδεία διοργανώνουν οι ΚΟΒ Παιδείας Γκράβας και η συνοικιακή ΚΟΒ του 5ου Διαμερίσματος Αθήνας, αύριο Κυριακή στις 6 μ.μ., στα γραφεία τους, Πατησίων 280, στην πλατεία Κολιάτσου.

Οι κομμουνιστές χορεύουν

- Σήμερα, Σάββατο 12 του Γενάρη στις 8 μ.μ. στο κέντρο «Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ» (απέναντι από το ΚΤΕΛ) στην Καλαμάτα, η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ καλεί σε συνεστίαση. Θα παραβρεθεί το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Βασίλης Καλαματιανός.

- H ΝΕ Αργολίδας του ΚΚΕ καλεί σε συνεστίαση στο κέντρο «Πανάγος» στην παραλιακή οδό Νέας Κίου, σήμερα Σάββατο 12 του Γενάρη στις 7.30 μ.μ. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στέλεχος του Κόμματος.

- Η ΚΟΒ Υμηττού του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση το Σάββατο, 19 του Γενάρη, στις 8 μ.μ., στα γραφεία της, Περγάμου 12.

- Τον ετήσιο χορό της διοργανώνει η Αχτίδα Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στις 25 του Γενάρη, στο κέντρο «Νέα Δειλινά» στα Κουφάλια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ