Τετάρτη 2 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΘΡΙΑΣΙΟ»
Στον αγώνα για τη θωράκιση του νοσοκομείου και τα δικαιώματα των υγειονομικών

Από τη χτεσινή συγκέντρωση στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο
Από τη χτεσινή συγκέντρωση στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο
Σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησε χτες το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Θριάσιο», στην είσοδο του νοσοκομείου, απαιτώντας την άμεση καταβολή επιδόματος αδείας και εξασφάλιση χορήγησης καλοκαιρινής αδείας 3 βδομάδων σε όλους τους εργαζόμενους στις δημόσιες μονάδες Υγείας και Πρόνοιας, τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και τη μη επαναφορά των εργολαβικών εταιρειών, επείγουσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Το Σωματείο κλιμακώνει τη δράση του τις επόμενες μέρες, συμμετέχοντας στην αυριανή κινητοποίηση των σωματείων και φορέων του Θριασίου, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων στην Ελευσίνα. Την Τρίτη 8 Ιούνη προχωρά σε νέα σύσκεψη συμβασιούχων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκρότηση της Σωματειακής Επιτροπής Συμβασιούχων, και συμμετέχει στην πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 10 Ιούνη.

Στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων της διοίκησης πραγματοποίησαν χτες οι εργαζόμενοι και στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην απόφαση κατάργησης του τμήματος των τηλεφωνικών ραντεβού προκειμένου να δοθεί εξολοκλήρου σε ιδιωτική εταιρεία.

Η διοίκηση του νοσοκομείου δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί τη γραμμή του νοσοκομείου, αλλά δεν διευκρίνισε τον αριθμό των εργαζομένων που θα απασχολούνται στο τμήμα των ραντεβού. Σε αγωνιστική ετοιμότητα παραμένουν οι εργαζόμενοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ