Παρασκευή 8 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αύριο Σάββατο η εκδρομή - εκδήλωση στη Γυάρο

Αύριο Σάββατο 9 Οκτώβρη (ή, σε περίπτωση κακοκαιρίας, την Κυριακή 10 Οκτώβρη) θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή - εκδήλωση στη Γυάρο για τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ που οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ.

Στους εκδρομείς θα μιλήσει για την Ιστορία της Γυάρου ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος το 1967 ήταν ανάμεσα στους κρατουμένους. Θα ακολουθήσει περιήγηση στους όρμους και στα κτίσματα του νησιού.

Οπως σημειώνει ανάμεσα σε άλλα στο κάλεσμά της η ΚΟ Αττικής: «Η εκδήλωση αυτή είναι μία καλή αφορμή για τη νέα γενιά να έρθει σε επαφή με τη θυσία χιλιάδων κομμουνιστών και απλών αγωνιστών του λαού μας, που αψήφησαν "τας υποδείξεις" της άρχουσας τάξης και του κράτους της, δίνοντας φωτεινό παράδειγμα για την πάλη στο σήμερα, στον αγώνα για την κοινωνία όπου η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο θα είναι οριστικά παρελθόν».

Η αναχώρηση θα γίνει στις 8 π.μ. από το λιμάνι του Λαυρίου και η επιστροφή το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Η επιβίβαση στο πλοίο θα γίνεται με την επίδειξη βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης ή με την επίδειξη αρνητικού τεστ (PCR ή rapid) της προηγούμενης μέρας, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη συμπληρωθεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ